Partners

Ziggo in het kort

 

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 2,8 miljoen huishoudens, 2,0 miljoen breedband internet klanten, 2,3 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,6 miljoen telefonieabonnees. De klein- en grootzakelijke markt maakt bij ons gebruik van producten en diensten zoals telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied -met sterke regionale bases- strekt zich uit over het grootste gedeelte van Nederland.

Guidion

Computer Buddies

 

Guidion helpt al vele jaren grote partijen bij de dienstverlening van diens klanten op locatie. Zij helpen met de installatie van nieuwe producten en diensten of met het oplossen van een storing. Dit doen de Buddies snel, vakkundig en betrouwbaar.

 

Zij werken samen met grote telecompartijen en landelijke retailers en e-tailers. Ook verzorgen zij in zowel particuliere als zakelijke omgevingen de uitrol, het beheer of het onderhoud van werkplekken, betaalsystemen of beveiligingsinstallaties. Ook kunnen zij klanten van energiemaatschappijen helpen, vooral nu de elektriciteits- en warmtebeheersing steeds meer digitaal wordt.

O&C Artificial Turf Installators

 

O & C staat voor kwaliteit in installatie van kunstgras. O&C kan ook zeggen dat zij letterlijk in elk land geweest zijn, en een belangrijk aannemer is voor FIFA.

Kunstgras is een veelzijdig toepasbaar product in de sportwereld. Je kunt het gebruiken in de

voetbal, hockey, tennis, gewoon bij u in de tuin en nog veel meer.

 

Wij mogen dan ook trots zeggen dat wij Partners zijn met O&C

 

Amer-IT | info@amer-it.nl